streaming:lsapidocs

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
streaming:lsapidocs [2010/01/19 15:38]
marco
streaming:lsapidocs [2020/05/20 05:30] (current)
Line 8: Line 8:
   * livestreams.omroep.nl controleerd indien nodig het IP adres van de bezoeker op basis van GeoIP.   * livestreams.omroep.nl controleerd indien nodig het IP adres van de bezoeker op basis van GeoIP.
   * livestreams.omroep.nl controleerd indien nodig de anti-deeplink argumenten.   * livestreams.omroep.nl controleerd indien nodig de anti-deeplink argumenten.
-  * livestreams.omroep.nl serveert een .asx of gelijkwaardig uit met daarin verwijzingen naar streaming servers. ​ Deze verwijzingen zijn mogelijk ​voorzien van nieuwe argumenten welke de uiteindelijke streaming server de kans geven een secundaire anti-deeplink controle te doen.+  ​* livestreams.omroep.nl controleerd of het AS van de bezoeker zijn IP in een overflow constructie zit. 
 +  ​* livestreams.omroep.nl serveert een .asx of gelijkwaardig uit met daarin verwijzingen naar streaming servers. ​ Deze verwijzingen zijn voorzien van nieuwe argumenten welke de uiteindelijke streaming server de kans geven een secundaire anti-deeplink controle te doen.
   * Bezoeker zijn computer start op basis van de ontvangen .asx verwant een stuk media afspeel software welke de verwijzingen in de .asx verwant probeerd af te spelen.   * Bezoeker zijn computer start op basis van de ontvangen .asx verwant een stuk media afspeel software welke de verwijzingen in de .asx verwant probeerd af te spelen.
   * De streaming server welke het verzoek van de media afspeel software ontvangt kijkt indien nodig naar het IP adres van de bezoeker om een secudaire GeoIP controle te doen.   * De streaming server welke het verzoek van de media afspeel software ontvangt kijkt indien nodig naar het IP adres van de bezoeker om een secudaire GeoIP controle te doen.
  • streaming/lsapidocs.txt
  • Last modified: 2020/05/20 05:30
  • (external edit)