aankondigingen:2019:update-contactgegevens-2019

Update contactgegevens NPO Hosting & Streaming

Vanaf dinsdag 3 september gaat het team van Hosting & Streaming gebruik maken van nieuwe contactgegevens.

Voor het aanmelden van incidenten en aanvragen kun je vanaf die datum gebruik maken van onze eigen self-service portal: https://support.npohosting.nl Voor het inloggen is een account vereist. Er wordt een uitnodiging verstuurd naar de mensen die in de laatste maanden bij ons een melding hebben aangemaakt. Mocht je die niet hebben ontvangen, dan kun je een account aanvragen via hosting@omroep.nl.

Vanaf bovengenoemde datum zal ons telefoonnummer veranderen. Voor Hosting & Streaming gerelateerde vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen met 035-3333355.

Het contact zal vanaf bovengenoemde datum dan ook niet meer via het NPO Service Center lopen, zij verwijzen je door naar de nieuwe contactgegevens. Dit geldt enkel voor meldingen die door Hosting & Streaming worden afgehandeld. Alle overige meldingen zullen nog wel via het NPO Service Center lopen.

In het kort:

Het aanmaken van tickets gaat via https://support.npohosting.nl. Voor spoed kun je bellen met 035-3333355. We zijn ook te vinden op Slack, neem contact met ons op via hosting@omroep.nl voor een uitnodiging.

  • aankondigingen/2019/update-contactgegevens-2019.txt
  • Last modified: 2021/09/16 14:32
  • (external edit)